FitnessFiurenGranola, en nyhet som varmer ❤

Her kommer enda en FitnessFiuren Granola som smaker himmelsk og varmer i høstkulden. Denne er i dag testet ut og bestått med glans av mine gode kollegaer ved Spesialistsenteret … Oppskriften har kommet for å bli …. men hva skal den hete tro? Forslag? Et navn som gjenspeiler varmen nå i denne kalde mørketiden hadde passet perfekt 😊

Her kommer herligheten:

Først må alt det tørre blandes sammen(ikke fiberhusken), det som skal hakkes gjøres aller først.

150 gr Hasselnøtt, finhakket

200 gr Havregryn (gjerne glutenfritt eller økologisk)

50 gr Kokosmasse, fin

50 gr Linfrø , knuste

50 gr Solsikkekjerner ,hakkede

50 gr Gresskarkjerner , hakkede

50 gr Hempfrø

100 gr SukrinGold

1 klype Vaniljepulver

1 ss Kanel

2 ts Maldonsalt

Ca 1/2 flaske Fibersirup Lys røres inn i den tørre blandingen til det kleber seg sammen (pass på at det akkurat samler seg).Det må ikke bli for bløt blanding.

Tilslutt: 2 ss Fiberhusk drysses litt og litt over den seige blandingen og røres inn (som siste ingrediens). Pass på at du ikke tar mer enn dryss av gangen så man unngår fiberhusk klumper.

Alt fordeles på 2-3 rister med bakepapir. Settes over natten på varmluft ved 40 grader. Jeg vender gjerne litt på granolaen på brettene rett før jeg legger meg, så er det klar til frokosten dagen etter 🤩 når det er blitt helt sprøtt … ikke vær redd for å la den stå litt ekstra på varmluft dersom det ikke skulle være sprøtt nok. Ovnene våre er forskjellige.

La den gjerne kjøles ned litt før du tar den over på tette glass eller krukker. Dette for å beholde sprøheten 👍

Dersom du er glad i litt tørket bær i granola vil jeg anbefale finkuttet 50 gr Tranebær til denne sammensetningen (evnt. finkuttet daddel).

Alle granolaene mine passer perfekt som topping til Chiapudding, smoothies, bowls, yoghurt , proteinpuddinger, proteinmousse… you name it 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg