FitnessFiuren Kokosboller
3 Eggehviter
4 Ss Sukrinmelis
4 Gelantinplater
3 Ss varmt vann (ikke kokende)
85% Sjokolade sukkerfri
Kokosflak
Start med å bløtlegge gelantinplatene.
Stivpisk eggehviter og sukrinmelis til fluffy hvitt skum.
Klem vann av gelantinen og rør dem sammen med det varme vannet til det løsner og tykner. Visp deretter inn en tynn tynn stråle i det fluffye skummet under pisking.
La det piskes i ca 15 minutter til.
Lag skumtopper på et fat med bakepapir
Settes i kjøleskapet i 2 timer .
Smelt sjokoladen i vannbad og drypp det over skumtoppene (pass på at sjokoladen ikke er for varm, da vil den bare renne rett av)
Strø over kokosflakene før sjokoladen stivner. Settes.
Mmmm dette er mat for mumser ❤ kos deg med god samvittighet 😉
0 kommentarer