Kyllingtomatsaus:
800gr kylling kjøttdeig
Herm. tomater hakkede
Tomatpurè
Hvitløksfedd, basilikum, salt,pepper og evnt. andre ønskede krydderurter…
Tomatsausen smakes til som du selv ønsker å ha den…
Blomkål-og brokkolipurè:
1 stor Blomkål
1 stor Brokkoli
Kokes myke, siles og tilsettes i blender med litt salt/pepper…. kjøres til purèen blir helt kremet.
Fullkorns pastaplater (jeg bruker de økologiske…og det kan du gjerne gjøre på alle produktene i denne lasagnen)
Sett ovnen på over/undervarme 225*C
Legg lagvis i en ildfast form…. start med kjøttsausen, deretter pastaplater… og den fløyelsemyke purèen oppå, ny runde med kjøttsaus/pastaplater/purè… avslutt med kjøttsaus… og selvfølgelig revet ost på toppen (gjerne lettvarianten)…
Stekes i ca 30 minutter veldig avhengig av ovn …så følg med 😉
Tilbehør : Nystekte hjemmelagde rundstykker med aioli og en sprø salat ….
Dette blir en familiefavoritt <3