ProteinPizza med den aller beste samvittighet <3

For en fiiiin søndag …. mannen har gjort en fantastisk jobb med å skrubbe betongen…. og uteplassen er snart #sommerklar … #grillen og gassen er hentet frem….

Vi skal selvfølgelig innvie sesongen med verdens beste #pizza …..på grillen …på #steinplate… kan det bli bedre?? nam nam

Jeg vil gjerne dele vår #supersunne #proteinpizzabunn (brukes også til #proteinrundstykker )

Stor oppskrift  til 6 stk Proteinpizzabunner

3 bokser Mager Cottage Cheese

10 eggehviter + 2 eggeplommer

 7 dl havregryn (gjerne glutenfrie)

2 ts salt

Alt blandes sammen til en stor smete… bør få svelle min 15 minutter. Forstek bunnene i 10-15 minutter, avkjøles. Fylles med akkurat det du måtte ønske. 

I dag ble det litt tomatsalsa, kyllingfilet, magerost, sjampinjong , rødløk, jalapenos. Grønnkål og maldonsalt ved servering ….voila !!!!!

Næringsinnhold ca pr. stor porsjon pizzabunn:  Kcal 486 , 41,6,gr proteiner , 54,2gr karbohydrater , 8,7 gr fett.  Dette er ekte kraftmat som gir muskeløkning på trening 😉 😉

 

Pizzabunner til barna (ca 6 stk):

2,5  dl Havregryn

2,5 dl Havremel 

2,5 dl Byggmel

5 dl Fibra 100%fullkornhvetenel

1 pk Gjær 

1 ts Salt 

1 dl  Rapsolje og lunkent vann blandes til passe myk fin deig som er lett å jobbe med 😉 Deles i ønsket størrelser på #porsjonspizza . Forstekes i 5 min dersom de skal over på stein og bakes på grillen.

I dag fikk barn og gjestebarn tomatsaus, kyllingkjøttdeig med litt taco krydder og ost … super fornøyde  🙂

Begge pizzabunndeigene er perfekte å fryse når man har #halvstekt dem. Supert å ha klart  …bare å hente frem fra frysa !!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg