For en fiiiin søndag …. mannen har gjort en fantastisk jobb med å skrubbe betongen…. og uteplassen er snart #sommerklar … #grillen og gassen er hentet frem….
Vi skal selvfølgelig innvie sesongen med verdens beste #pizza …..på grillen …på #steinplate… kan det bli bedre?? nam nam
Jeg vil gjerne dele vår #supersunne #proteinpizzabunn (brukes også til #proteinrundstykker )
Stor oppskrift til 6 stk Proteinpizzabunner
3 bokser Mager Cottage Cheese
10 eggehviter + 2 eggeplommer
7 dl havregryn (gjerne glutenfrie)
2 ts salt
Alt blandes sammen til en stor smete… bør få svelle min 15 minutter. Forstek bunnene i 10-15 minutter, avkjøles. Fylles med akkurat det du måtte ønske.
I dag ble det litt tomatsalsa, kyllingfilet, magerost, sjampinjong , rødløk, jalapenos. Grønnkål og maldonsalt ved servering ….voila !!!!!
Næringsinnhold ca pr. stor porsjon pizzabunn: Kcal 486 , 41,6,gr proteiner , 54,2gr karbohydrater , 8,7 gr fett. Dette er ekte kraftmat som gir muskeløkning på trening
Pizzabunner til barna (ca 6 stk):
2,5 dl Havregryn
2,5 dl Havremel
2,5 dl Byggmel
5 dl Fibra 100%fullkornhvetenel
1 pk Gjær
1 ts Salt
1 dl Rapsolje og lunkent vann blandes til passe myk fin deig som er lett å jobbe med Deles i ønsket størrelser på #porsjonspizza . Forstekes i 5 min dersom de skal over på stein og bakes på grillen.
I dag fikk barn og gjestebarn tomatsaus, kyllingkjøttdeig med litt taco krydder og ost … super fornøyde
Begge pizzabunndeigene er perfekte å fryse når man har #halvstekt dem. Supert å ha klart …bare å hente frem fra frysa !!