Middag som fungerer likegodt til kveldsmat …spesielt etter en langdag på jobb…;-)

Langdag på jobb i går… knekkebrød med kjøttpålegg og egg til #lunsj og #middag …vi hadde glemt å handle inn #grønnsaker !!! Helt tomt…hvordan kunne vi glemme det da? 😉 Heldigvis hadde jeg alt klart hjemme… det må være lov å spise middag til kvelds av og til 😉

Helt perfekt… for man sover ekstra godt også, når kroppen får #kvalitet og riktig #næring <3

 

Ørretlifet 2 stk (200gr) : 330kcal  20gr #fett , 38gr #protein , 0 gr karbohydrat, 0 gr fiber.

Her får vi de viktige omega-3-fettsyrene, samt fettløslige vitaminer (D og A).

 

Stekte nydelige grønne saker : Brokkoli kuttes i så buketter, #grønnkål, #paksoi,#purreløk og litt #gulrotstrimler . Her kan man egentlig  justere mengden litt selv … meget kcal fattig og proppfullt av vitaminene A B6  E C K, jern , kostfiber og mineraler . En skikkelig #næringsbombe … det liker vi !!! 

Jeg kutter klart ønsket mengde grønnt… legger fisken i varm panne og gir den en gyllen skorpe. Snur så #fisken og legger grønnsakene rundt i pannen, #fiskefettet blir da stekeoljen jeg bruker og grønnsakene skal bare stekes lett. Strø litt #maldonsalt og kvernet pepper (noen dråper #sitron om ønskelig) over det hele… vender litt på det grønne før man legger det over på tallerken… Fisken på toppen 😉 Voila …!!! Så kjapt så enkelt … middag eller kvelds;-)

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg