Langdag på jobb i går… knekkebrød med kjøttpålegg og egg til #lunsj og #middag …vi hadde glemt å handle inn #grønnsaker !!! Helt tomt…hvordan kunne vi glemme det da? 😉 Heldigvis hadde jeg alt klart hjemme… det må være lov å spise middag til kvelds av og til 😉
Helt perfekt… for man sover ekstra godt også, når kroppen får #kvalitet og riktig #næring <3
Ørretlifet 2 stk (200gr) : 330kcal 20gr #fett , 38gr #protein , 0 gr karbohydrat, 0 gr fiber.
Her får vi de viktige omega-3-fettsyrene, samt fettløslige vitaminer (D og A).
Stekte nydelige grønne saker : Brokkoli kuttes i så buketter, #grønnkål, #paksoi,#purreløk og litt #gulrotstrimler . Her kan man egentlig justere mengden litt selv … meget kcal fattig og proppfullt av vitaminene A B6 E C K, jern , kostfiber og mineraler . En skikkelig #næringsbombe … det liker vi !!!
Jeg kutter klart ønsket mengde grønnt… legger fisken i varm panne og gir den en gyllen skorpe. Snur så #fisken og legger grønnsakene rundt i pannen, #fiskefettet blir da stekeoljen jeg bruker og grønnsakene skal bare stekes lett. Strø litt #maldonsalt og kvernet pepper (noen dråper #sitron om ønskelig) over det hele… vender litt på det grønne før man legger det over på tallerken… Fisken på toppen 😉 Voila …!!! Så kjapt så enkelt … middag eller kvelds;-)