Bunn:
250 gr Sjokolade proteinpulver (wheyXplode)
250gr Mandelmel (fettredusert)
250gr Sukrinmelis
2 ss Kakaopulver rå
ca 2, 5 dl Kaffe mild og avkjølet
3 ss Fibersirup mørk
100 gr. Cavalier mørk 85% sjokolade, sukkerfri og/eller CacaoNibs
1 ts Himalaya salt
Glasur:
Cavalier mørk 85% sjokolade
1ts Coconut oil
Litt kokosmasse som drysses over kaken tilslutt.
Justere med mengden kaffe om nødvendig for å få samlet massen til en jevn og myk deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter (eller evnt CacaoNibs)og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være myk men fast, så den trenger helst gå litt i eltemaskinen for å bli jevn og fin.
Massen trykkes deretter ut i en liten form. Smelt glasursjokoladen i vannbad med coconut oil og røre glatt. Helles deretter over kaken og settes litt i frysen til det hele stivner. Ta den ut før den blir helt gjennomfrossen og kutt i passe stykker etter ønskede størrelser.
Det fungerer utmerket å fryse disse…eller spise med det samme
Nytes med god samvittighet ….mmmmm!!!
Disse herlighetene tines mens du trakter deilig kaffe dersom de er fryst …. Perfekt å ha når man har lyst til å unne seg litt søtsaker til kaffen.