FitnessFiurens MoccaCake HighProteinLowCarb


 

Bunn:

250 gr Sjokolade proteinpulver (wheyXplode)

250gr Mandelmel (fettredusert)

250gr Sukrinmelis

2 ss Kakaopulver rå 

ca 2, 5 dl Kaffe mild og avkjølet

3 ss Fibersirup mørk

100 gr. Cavalier mørk 85% sjokolade, sukkerfri og/eller CacaoNibs 

1 ts Himalaya salt

 

Glasur:

Cavalier mørk 85% sjokolade

1ts Coconut oil

Litt kokosmasse som drysses over kaken tilslutt.

 

Justere med mengden kaffe om nødvendig for å få samlet massen til en jevn og myk deig. Den mørke sjokoladen skal hakkes i små biter (eller evnt CacaoNibs)og blandes sammen med alle ingrediensene. Deigen skal være myk men fast, så den trenger helst gå litt i eltemaskinen for å bli jevn og fin.

Massen trykkes deretter ut i en liten form. Smelt glasursjokoladen i vannbad med coconut oil og røre glatt. Helles deretter over kaken og settes litt i frysen til det hele stivner. Ta den ut før den blir helt gjennomfrossen og kutt i passe stykker etter ønskede størrelser.

Det fungerer utmerket å fryse disse…eller spise med det samme 😉

Nytes med god samvittighet ….mmmmm!!!

Disse herlighetene tines mens du trakter deilig kaffe dersom de er fryst …. Perfekt å ha når man har lyst til å unne seg litt søtsaker til kaffen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg