I morgen braker det løs 😉

I morgen åpner høsten dørene… men det er søren meg en tid for alt … Vi skal nemlig sparke ifra med en kjempestor treningsfest …. Gi medlemmene våre masse energiske smakebiter av hva høsten har å tilby på treningssenteret vårt… Venteliste !!!! Hurraaaaa !!!!

Jeg snakker selvfølgelig om gruppetreningstimene … de er energiske… morsomme …litt harde …også gir de oss masse treningsglede og motivasjon. De er kjempe sosiale og kan skape et godt samhold blant dem som er med i gruppen. Timer blir jo på en måte litt «forpliktende» også… da de går på faste tidspunkter.

Gruppetrening passer utmerket for de som er glad i å bevege seg uavhengig av treningseffekt. Timene har en instruktør som guider deg slik at det er lettere å lære seg riktig teknikk.

Dersom du ikke har trent så mye tidligere kan en saltime være ganske tung og kanskje virke litt komplisert også…. gi det noen ganger… lær deg teknikken og «gangen» i timen …så skal du se… tyngre kan den faktisk bli !! Jaaa… noen er så rutinerte på saltimer at de klarer å presse seg enda litt hardere for hver gang… De bruker gjerne saltimer i kombinasjon med annen trening. Her er det masse potensiale for å skape gode treningsresultater 😉

Du vil merke at veien fra gruppetreningstimer over til tyngre trening blir kortere… Mange fitness interesserte … deriblant megselv… har startet sin «karriere» på treningsstudio nettopp med ulike saltimer.

Sååå…

Prøve ulike gruppetreningstimer på ditt treningssenter… eller få deg en prøvetime der du kunne tenke deg begynne å trene … Senterne er alltid hyggelige, imøtekommende og veiledende når det kommer til gi akkurat deg den beste opplevelsen av det de har å tilby 😉

Kanskje vi sees ❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg