ÅÅÅÅÅ for noen fantastiske dager jeg har hatt på tur sammen med barna… Mange gode minner er skapt og vi sitter igjen …litt slitne hehe… men superfornøyde <3
Jeg våkner barna med overraskelsestur kl 0400 fredag morgen… det blir Sverige… vi havner deretter midt i smørøyet av årets byfest i Lillestrøm… fornøyelsesparken Tusenfryd ble nok et høydepunkt med masse adrenalinerush…
Avslutter søndagen hos gode venner på østlandet før nesen peker hjem til siste barnebursdagsfest med klassekameratene… sååå utrolig gøy å være impulsiv… legge ifra seg jobb og trening noen dager og bare nyte kvalitetstiden… gjøre akkurat det vi har lyst til og ta ting på sparket i noen dager <3
Kan virkelig anbefales …. <3 Tilbake til ny uke og hverdagen… litt siste innspurt før sommerferien om et par uker nå 😉
Hva er bedre enn å starte uken med nystekte hjemmelagde havrebrød ?? Disse tok meg bare noen minutter å smelle sammen… heving og steking gjør seg selv mens jeg pakker ut av bilen og vasker klær… Jaaa det er så enkelt… bare sørge for at du har litt diverse mel- og kornprodukter i skuffen til enhver tid 😉
FitnessFiuren Havrebrød med speltmel 2 stk
4 dl Havregryn
4 dl Havremel
4 dl Fibramel
4 dl Speltmel siktet
3 ts Maldonsalt
1 pk Tørrgjær
9 dl Vann lunkent
1 dl Olivenolje
Alt det tørre blandes før vi tilsetter godt lunkent vann og olje til slutt.. Deigen er ikke helt fast så jeg bare skuffer den oppi formene…
Fordeles i 2 brødformer og heves i ca 30 minutter (jeg bruker heveprogrammet på ovn). Stekes deretter på ca 190 grader i ca 40 -50 minutter på over/undervarme i nedre del av ovnen. Husk at ovnene våre steker veldig forskjellig … så følge litt med egen steking av brødene.
Vipps så har du sprøtt herlig nistebrød… eller bare frokostbrød klart <3