Så var det disse gode #helgene da… da storkoser jeg meg noe helt enormt med #familien min …får en fantastisk ro i kroppen og nyter hvert eneste minutt <3 Elsker når alle rundt meg koser seg med #sol og #sommerliv på disse helt spesielle dagene vi har fått den siste tiden… No words <3
Innimellom all denne kosen kan jeg fort bli litt #kreativ, #nysgjerring og #utforskende … se bare her …. ett av mine #egenkomponerte prosjekter denne weekenden…. og med et vellykket resultat vil jeg innrømme 😉 Denne #granolaen bare måååååå dere lage … himmelsk godt som topping på ” #overnightoats ” , #greskyoghurt , #kesam , #proteinmousse, #chiapudding , hjemmelaget #frosensmoothie , #skyr el. #lettis …..oooooh you name it <3 Bruk fantasien og nyt #måltidet …gjerne til alle døgnets tider ….når det måtte friste med #fristelser i denne #sommervarmen !!
FitnessFiurenGranola with Hazelnuts
250gr Havregryn (gjerne glutenfri)
100gr Mandler
100gr Hasselnøtt
50gr Linfrø
50gr Gresskarkjerner
50gr Solsikkekjerner
50gr Kokosflak
8 Dadler uten stein eller rosiner (kuttes i smått)
2 ts Kanel
1 ts Maldonsalt
2 ss Fibersirup Gold
1 fl. Fibersirup lys (ikke sikkert alt blir brukt her, ta i kun 2/3 først, ikke for tørt eller bløtt)
Nøttene kan ristes litt på varmluft i ovnen for å fremheve nøttesmaken ( 180 grader på varmluft i ca 10 min), deretter hakkes i ønsket størrelse.
Frøene skal også hakkes litt først.
Blande alt det tørre sammen og tilsett fibersirupen gradvis til en seig masse som holder det tørre “samlet”.
Fordeles på to rister med bakepapir i litt små klumper før det stekes på varmluft/tørkeprogram ved 60 grader …hvertfall over natten;-) Vend litt på dem underveis <3 La det stå helt til det er crispy som granola… kan bli noen timer ekstra sammeliknet med tidligere oppskrift jeg har laget, dette fordi dadlene er ganske bløte. Mine sto ca 10-12 timer , men varierer sikkert på ovnene 😉 Også ble det så vanvittig sprøtt ….mmmm<3
Lukk øynene og nyyyyt ….vòilaaaa <3