Her kommer et lite innblikk i hvordan man enkelt kan lage en himmelsk laksewok som hele familien vil elske <3
Er du klar ?? 😉 <3
FitnessFiurens SalmaWok
Salmalaks (eller annen fersk laks) kuttet i biter etter ønsket størrelse
Svart bønnespagetti ca 50gr pr. pers kokes med litt salt (coop anglamark)
GrønnskjønnWok
1 pk . frosne rotgrønnsaker (funker som bare det)
1 brokkoli i små buketter
1/2 finhakket chilli
1 boks hele vannkastanjer (coop)
2-4 sjampinjonger kuttes i skiver
1/2 squash kuttes
Kuttet grønnkål vendes oppi rett før servering
Her kan du halvere oppskriften hvis dere bare er 2 personer.
Smaker til med Soyasaus (grønn kikkoman), Oystersaus fra asiatisk butikk, malt pepper og maldonsalt. Heller over stekesjyen fra salmalaksen.
Kan være lurt å tine rotgrønnsakene litt først(eller kutte dersom du bruker valgfrie friske). Kutt resten av grønnsakene klart… det er selvfølgelig lov til å bruke akkurat de favorittene du vil her <3
Sett på vannet til spagettien samtidig som du begynner å woke… den skal ikke ha mange minuttene i kokende vann. Fisken må ikke stekes for mye, la den ha en litt mørke rosa kjerne 😉 Når fisken er nesten klar heller jeg litt soyasaus over i panna for å danne en liten sjy som jeg bruker til woken. Maldonsalt tilslutt.
Her kan du velge om du vil vende spagettien oppi grønnsakene eller servere hver for seg 😉
Nyyyyyyyyt <3
This is my favorite oystersauce for fish , chicken and vegetables <3 😉
Kjøper denne på asiatiske matvareutsalg…